Beoordelingen van Mr. Sushi Nijmegen

Recente recensies

4.0
M
13 april 2024

Snelle bezorging en nog warme sushi, heerlijk!

Bakkertje
12 april 2024
Robert
7 april 2024

Zoals altijd weer topkwaliteit, service en erg vriendelijke medewerkers !!!

Daan
6 april 2024
EVa
4 april 2024

Heerlijke sushi, smaakt nog vers (en enigszins warm) na bezorging. Zou het iedereen aanraden!

Diana Peters
1 april 2024

Bestellen hier al sinds 2017 en de sushi is altijd vers, mooi verpakt en bij afhalen in het restaurant, altijd vriendelijk te woord gestaan EN een open keuken. Top service, ontzettend vriendelijk personeel, echt een aanrader!!

M
1 april 2024

Eten was heerlijk,bezorging iets later. Maar daar werdt heel netjes over gebeld

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rosa
30 maart 2024

Er zat een haar in verder prima

Reactie van Mr. Sushi

Hi Rosa, Volgens ons hygiëneprotocol (waarbij petjes/haarnetjes verplicht zijn), zou dit eigenlijk niet moeten kunnen en we vinden het dus heel vervelend om te horen dat dit gebeurd is. In dit geval mag u altijd even telefonisch contact met ons opnemen zodat we dit met u kunnen oplossen.

Anita
28 maart 2024

Kip in de poke bowl was iets minder maar verder echt super lekker

Kyra
28 maart 2024

Smaakt heel vers! Gevarieerd menu en op tijd bezorgd. Top!

Sam
28 maart 2024

Sushi besteld. Normaal altijd zeer tevreden. Echter bestelling van een andere klant ontvangen. Bij bellen optie gekregen dat ze bezorging zouden ophalen bij beiden en zouden wisselen (niet echt hygiënisch). Enkel bij benoemen hygiëne pas optie voor nieuw maken bestelling. Toen erg lang moeten wachten waarna bestelling kwam die duidelijk gehaast was klaar gemaakt en niet echt lekker was (vergeleken met eerdere ervaringen) Jammer om mee te maken…..

Reactie van Mr. Sushi

Hi Sam, Wat vervelend om te horen van deze negatieve ervaring met uw bestelling. Onze excuses hiervoor. Neem graag even per mail contact met ons op zodat we u kunnen compenseren hiervoor.

Alanna Hautajärvi
26 maart 2024
Chris Wezendonk
25 maart 2024

In de opmerking van de bestelling is genoemd dat er gelieve komkommer in plaats van avocado in de ebi rol mag. Vooralsnog zat er avocado in de rol toen de bestelling werd uitgepakt thuis.

Reactie van Mr. Sushi

Hi Chris, onze excuses dat we de wijziging in de opmerkingen niet goed doorgevoerd hebben. U kunt ons bij wijzigingen het best ook altijd eventjes bellen voor de zekerheid. Bij drukte wordt hier wel eens overheen gekeken, en het is natuurlijk jammer als u minder eetplezier heeft.

Bas
25 maart 2024
Gerard
24 maart 2024

Gaat wel erg duur worden En geen korting als je het zelf ophaalt

Wesley
23 maart 2024
Demi
21 maart 2024

Was heerlijk

Robert
20 maart 2024

Alweer heerlijke sushi van topkwaliteit en super vriendelijke medewerkers!!

N B
20 maart 2024

Lekker zoals altijd. Vandaag een kleine fout gemaakt en deze werd na het bellen direct opgelost + extra’s. Bedankt!

Monique Verbiesen
18 maart 2024

Warme gerechten waren lauw/koud

Reactie van Mr. Sushi

Hi Monique, onze oprechte excuses hiervoor. Neem vooral telefonisch contact met ons op als u niet tevreden bent over uw bestelling. Dan helpen wij u graag!

Christian Heerings
18 maart 2024

Vriendelijke bezorgerster

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Samer Kokash
17 maart 2024

Een van de beste sushis ooit. Prijs/smaak en kwaliteit zijn uitstekend, love it :)

Jeanine
16 maart 2024

We hebben weer heerlijk gegeten! Snelle bezorging, vriendelijke bezorger. Zoals we gewend zijn van jullie!

Ingeborg Korporaal
16 maart 2024

We, kleinkinderen en ik, hebben gesmuld. Bedankt. En het was mijn eerste keer, toen ik binnenkwam, lachte iedereen vriendelijk 💪🥇👍

Daan
13 maart 2024

We hadden 2 zakken kroepoek besteld, maar niet ontvangen. Toch 6 euro wegegooid, zonde!

Reactie van Mr. Sushi

Hi Daan, vervelend dat uw bestelling incompleet was. Wilt u ons hierover even mailen? Dan lossen we het met u op.

Jesse
12 maart 2024

In eerste instantie een gerecht verkeerd gebracht, maar nadat ik heb gebeld kreeg ik het alsnog.

Alanna Hautajärvi
11 maart 2024
Astrid Theunissen
11 maart 2024

Sushi was heel goed. Bezorging ook alleen wat vervelend was dat de bestelling niet compleet was. De bezorger loste dit meteen op en kwam zo zsm terug. Hier zaten geen stokjes en sojasaus bij. Het was een grote bestelling persoonlijk zou ik als het verkeerd gaat hier iets tegenover gezet hebben bijv een freerol voor het ongemak.

Paul
11 maart 2024

Eten was erg lekker, we hadden de poort perongeluk al gesloten ons excuus 😅

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Thuis
10 maart 2024
Robert in den Bosch
10 maart 2024

Zoals altijd weer een uitmuntende kwaliteit en super aardige bejegening en service van de medewerkers MIster Sushi Nijmegen!!!

Claire
2 maart 2024
Willem
29 februari 2024

Heerlijke sushi en perfect op tijd zoals afgesproken!

Vink
27 februari 2024

Heerlijke sushi! Aanrader.

A
24 februari 2024

Lekkere sushi, altijd goed. Ik had gevraagd iets apart te houden ivm allergieën, dat is perfect gedaan, duidelijk aangegeven met een sticker. Super!

Demi van doorn
24 februari 2024
Koen Franken
22 februari 2024

Ik heb extra spice besteld en betaald, maar niet gekregen. Voor € 0,75 ga ik niet bellen, maar wel jammer

Tom Albers
22 februari 2024

Heerlijke sushi, stipt op tijd bezorgd, leuke acties.

Robert
21 februari 2024

Zoals gebruikelijk top kwaliteit, goede service en erg prettige bejegening!!!

G
19 februari 2024

Goed

Ellen
18 februari 2024

Heerlijke vega sushi gegeten. Het is aan de prijs, maar wel heel lekker.

Loes
17 februari 2024
C
16 februari 2024
Q
15 februari 2024

Super lekkere pokebowl! Genoeg zalm en goede verhoudingen, avocado was nog niet helemaal rijp, maar dat maakte de ervaring niet minder goed!

Oleksander Rudenko
15 februari 2024
Paul T
15 februari 2024

Sushi smaakte erg goed, bezorging was top!

Diana Peters
15 februari 2024

Heerlijke verse sushi! Ziet er altijd verzorgd uit! Wij bestellen hier al sinds 2017 en nog steeds zeer tevreden! Restaurant heeft een open keuken, vriendelijk personeel en de service is top! Een echte aanrader!

Robert
11 februari 2024

Weer een heerlijke sushi gehaald van een zeer goede kwaliteit en super aardige medewerkers!

Romy
11 februari 2024
Hendriks
9 februari 2024

Top

Caumon
7 februari 2024

Het eten kwam heel snel en was erg lekker! Ook zat er van elk ingrediënt tot aan de laatste hap genoeg in.

Anne
7 februari 2024

4.1*

Niels
5 februari 2024

Kwam er thuis achter dat er geen stokjes en saus bij zat, erg jammer

claudia scholten
4 februari 2024

Altijd lekker vers. Worden ook altijd goed verpakt en keurig bezorgt.

Robert
2 februari 2024

Wederom genoten van heerlijke en van een hoge kwaliteit sushi etc afgehaald een leuke extra ontvangen kortom alweer super service en een erg aardig team! Toppers!!

Menting
29 januari 2024

Sushi is lekker, veel keuze. Echter zijn sojabonen vaak wat hard, mogen iets langer koken. Ook mag er meer sojasaus uitgereikt worden. Wij hadden voor ruim €80 aan sushi besteld, 2 grote boxen voor 4 personen. 1 bakje sojasaus is dan zeker niet voldoende.

Rosa
28 januari 2024

Enorm lekker, vers en een goede hoeveelheid. Ook stond de bezorger met een glimlach voor de deur. Dus helemaal top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Billy
27 januari 2024

Food was great, ready on time, will order again!

Robert
26 januari 2024

Altijd weer top kwaliteit en erg vriendelijke medewerkers!!!

A
19 januari 2024
S
18 januari 2024

Super lekker & vers!

Robert
17 januari 2024

Alweer super lekker sushi afgehaald met een prima prijs/kwaliteit verhouding en erg vriendelijk bejegening. Kortom een aanrader!!

Robert
15 januari 2024

Wederom top kwaliteit en service

Chris
14 januari 2024

Hoi, de edamame boontjes leken ongezouten/ongekruid, had daardoor weinig smaak, jammer. De futo cheese hebben we geprobeerd vanwege de actie maar viel bij niemand in de smaak, alsof hij gevuld was met blik-zalm ipv verse zalm. Normaal genieten we altijd erg van de bestelling, nu viel t tegen.

Robert
9 januari 2024

2024 weer goed begonnen met een heerlijke Sushibox met een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding!!

Deliana Wannet
7 januari 2024

Ondanks dat de band van de scooter bezorger was geknapt, hebben ze hun best gedaan om het optijd te krijgen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

NAA Tönjes
5 januari 2024
Emma Schiks
5 januari 2024
Sunnen
4 januari 2024
Ani Baykal
3 januari 2024
Tess
2 januari 2024

Snelle (na)levering. Ook prettig contact met medewerker over iets dat tijdens het bestelproces niet helemaal goed was gegaan. Sushi was lekker, alleen wel wat aan de zoete kant.

I Simon
1 januari 2024

Ik ben zeer tevreden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sam
25 december 2023

Was echt helemaal top

Sushi liefhebber
23 december 2023

Het was erg lekker en vers. 5 min Voor de afgesproken tijd bezorgd👍🏻

Demi van doorn
21 december 2023

Was heel lekker bestel vaker

Jacqueline
21 december 2023

Heerlijk gegeten.

jose alfredo baudo
20 december 2023
Sjors
15 december 2023

Bezorging was twintig minuten later dan het uiterste bezorg moment

Maaike
13 december 2023

Het bezorgen duurde iets langer dan geschat, maar niet veel. De sushi was weer lekker!

G. Lansink
10 december 2023

Goede verse sushi. Goede kwaliteit en smaak.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Britt
10 december 2023
Nikki
10 december 2023

Winter box besteld, heerlijke sushi en vers!

Anoniem
7 december 2023
Andrea
4 december 2023

Super lekkere pokebowl.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Robert
4 december 2023

Zoals altijd weer topkwaliteit en super aardige en vriendelijke medewerkers, hiervoor complimenten!!!

Diana
26 november 2023

Weer heerlijke sushi gegeten van Mr. Sushi! Op tijd, vers, heerlijk! Een echte aanrader!!

Jacey
22 november 2023

Heel erg lekker en goed bezorgd!

Robert
18 november 2023

Erg goede kwaliteit en super service👍 Daarnaast erg vriendelijke medewerkers die een compliment verdienen!!

Sophie
17 november 2023

Het was super lekker! Ik had ook gevraagd of ze rekening konden houden met het feit dat ik vegan eet en ik kreeg een vegan aangepaste rol; heel fijn!

Leonie
13 november 2023

Lekkere sushi, spicy tuna was favoriet! Snelle bezorging.

Ani Baykal
9 november 2023
Robert
6 november 2023

Wederom een prima service met erg goede prijs/kwaliteit verhouding en erg aardige medewerkers !

Maaike
1 november 2023

Nette en vriendelijke bezorger. Snelle levering en lekkere sushi.

Patricia
1 november 2023

Alles perfect. Sushi lekker en vers

Robert in den Bosch
1 november 2023

Prima service en goede prijs/kwaliteit verhouding!

Beck
31 oktober 2023

Bijna altijd lekker

Leo
29 oktober 2023

Bezorging was op tijd maar beetje kortaf , gaf gewoon ht eten zonder iets te zeggen en nog bijna voor ik het vast had alweer de deur uit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kitty
29 oktober 2023
Eva
29 oktober 2023

De softshell sushi vond ik heerlijk.

Daan
27 oktober 2023

Lekkerste pokebowl van nijmegen!!!